Огляд криптовалютної біржі Binance

Binance – біржа, яка є лідером з 2018 року за кількістю користувачів та торгівлі криптовалютами у всьому світі. У 2019 році біржа надає можливість виводити гроші на банківські картки у доларах, євро та рублях. Головний офіс біржі знаходиться в Гонконгу, це говорить про те, що вона є більш надійною порівняно з іншими біржами.

Історія появи та розвитку торгового майданчика Binance

Біржа Binance була зареєстрована шанхайською компанією Beijing Technology. Керує компанією Чанпен Чжао, який ще в 2013 році дізнався про Біткоіна від венчурного капіталіста, який із ним грав у покер. Чжао почав активно цікавитися різними проектами з криптовалют. У 2014 році засновник почав вкладати гроші в Біткоїн і навіть продає свій будинок, а у 2017 році створив свою криптобіржу та зібравши потрібні гроші відкриває Бінанс.

На сьогоднішній день у Binance працюють професіонали з Уолл Стріт у сфері криптовалюти. Її засновник часто входить до списку Форбс, а біржа вважається найнадійнішою та здатною обробляти дуже великі інформації, з якими інші не справляються.

Реєстрація на офіційному сайті Binance

Сайт Binance перекладається більш ніж 6 мов, тут можна побачити зручний і сучасний інтерфейс з функціями для швидкої роботи. Біржа має таких партнерів та підтримку як Morgan Stanley, Accenture, Nomura, SBI Group. Щоб пройти реєстрацію в Binance, користувачеві достатньо зробити кілька кроків:

  1. увійти на сайт Binance, натиснути на кнопку “Реєстрація” та вказати адресу електронної пошти, номер телефону та придумати надійний пароль та натиснути “реєстрація”;

  2. потім на пошту прийде лист із посиланням на яке потрібно натиснути для входу на біржу;

  3. при першому вході користувачеві потрібно буде пройти двоетапну автентифікацію та зайти в особистий кабінет ввівши логін та пароль.

Швидка реєстрація та вхід у Binance дають можливість користувачеві почати користуватися біржею одразу після реєстрації.

Умови роботи

Біржа має торговельний термінал Basic для здійснення базової торгівлі, а також термінал Advanced для просунутої торгівлі з великим набором індикаторів. За ордер буде комісія буде 0,1 або 0,075% для тих, у кого є токени Binance Coin, а також низька комісія, у кого є статус VIP.

Мінімальний депозит

Відрізняється Binance від інших бірж тим, що тут можна завести будь-яку кількість монет. Тут немає серйозних обмежень, крім як комісія на переклади та особливостями роботи блокчейна монет. Звичайно, є обмеження у вигляді виведення коштів. Мінімальна сума виведення залежатиме від криптовалюти. У статусі валюти буде зазначено її обмеження для виведення та користувач побачить його одразу.

Комісія на введення та виведення коштів на Binance

Криптобіржа славиться низькою комісією. Вигідною можна назвати лише 0,1% від угоди, що справді відрізняє її від інших представників. На біржі також немає комісій на депозит, а для виведення криптовалюти діють мінімальні ставки:

  • для виведення Біткоїну – 0.0004 BTC;

  • для виведення Ethereum – 0.005 ETH;

  • для виведення Tether – 6.55 USDT.

Біржа пропонує ще більше зменшити комісію. Так, користувач, який придбає Бінанс Коін, зможе оплачувати ним комісію, що знизить витрати до 25% загалом.

Узнать подробнее про биржи Бинанс

Торгові можливості

Біржа Binance пропонує кілька варіантів торгівлі для своїх користувачів. Тут кожен зможе знайти свій варіант заробітку. У ній можна не тільки торгувати, а й купувати криптовалюти на вигідних умовах. Щоб краще розібратися з усіма торговими можливостями, варто розглянути докладніше.

Купівля криптовалюти

Біржа пропонує купувати криптовалют, користувачі можуть зробити це оплачуючи більш ніж 50 різними фіатними валютами світу. Покупку можна зробити:

  • Через банківські картки MasterCard чи Visa з комісією 3,3%. Щоб придбати та поповнити криптовалюту, достатньо натиснути кнопку “Купити криптовалюту” у своєму кабінеті, а потім “Поповнення картки”.

  • Картою. Достатньо виділити покупку карткою в особистому кабінеті та запровадити суму, підтвердити особисті реквізити, а далі підтвердити платіж.

  • P2P торгівлі. Можна оплатити карткою та ще більш ніж 100 різними варіантами. У цьому випадку також потрібно вибрати варіант покупки, вказати суму оплати покупки або продажу та вибирати відповідну пропозицію. Даний варіант працює як обмінник криптовалют, адже для когось буде зручно там купити її, а комусь продати.

  • Фіатні валюти. Можна вибрати будь-яку валюту та на певну суму просто купити криптовалюти.

  • Завдяки стороннім партнерам. Можна вибрати сервіс-партнери як: BANXA, Simplex, Mercuryo.

Користувач може вибрати будь-який варіант покупки на власний вибір.

Торгівля

Сьогодні Binance пропонує різні варіанти торгівлі, спрямовані на різних користувачів зі своїм досвідом. Так, торгувати можуть не лише просунуті, а й новачки на біржі. Біржа пропонує:

  • Базова торгівля. Ця торгівля має найпростіші варіанти для новачків. Тут достатньо буде вказати валюту та суму для конвертації.

  • Класичну. Тут пропонується зручний інтерфейс для початківців та трейдерів з невеликим досвідом. Інтерфейс даної платформи має такі області як: історія торгів, біржова склянка, вибір валютної пари, графік, а також панель заявок на купівлю та продаж.

  • Просунуту. Ця платформа має повний доступ до всіх інструментів. Платформа варта досвідчених трейдерів, адже має додаткові інструменти.

  • Маржинальні. Цей варіант дозволяє торгувати на кредитні кошти, які пропонує сама біржа під заставу депозиту. Ця торгівля з’явилася кілька років тому. Розмір кредитного плеча залежатиме від валютної пари.

  • OTC. Цей варіант торгівлі пропонує позабіржову угоду, яку сторони можуть безпосередньо становити.

  • P2P. При використанні цієї платформи, трейдер складає угоду з контрагентом. Угода проходить в онлайн-режимі, а криптовалюта буде перебуває в депозитному гаманці біржі, доки продавець не підтвердить отримання коштів.

Тут кожен юзер знайде власний варіант торгівлі. Інтерфейс та різні платформи дозволяють працювати на біржі не лише досвідченим трейдерам, а й новачкам.

Деривативи

Окрім класичної торгівлі, біржа пропонує ринок дериватів з:

  • Ф’ючерси USDT. Завдяки такій торгівлі можна отримати контракти без експірації, кредитної плече та USDT маржу.

  • Ф’ючерс Coin. Можна отримати маржинальну торгівлю токенами з експірацією та без, а також кредитне плече.

  • Токенами та кредитним плечем. Надаються активи, які надають можливість користувачам отримати доступ до базового активу, але з кредитним плечем.

Такі пропозиції можуть зацікавити багатьох трейдерів, адже кожна біржа пропонує стільки торгових можливостей.

Мобільний додаток

Сьогодні програма Бінанс доступна для App Store та Google Play, вона дозволяє вільно торгувати через смартфон. Програма має всі інструменти для торгівлі, а також дозволяє торгувати з будь-якої точки без доступу до комп’ютера. Трейдер може бути в будь-якому місці і мати можливість здійснювати торги без перешкод. Завдяки зручному інтерфейсу та безлічі інструментів, користувач не відчує різниці між програмою в смартфоні та ПК.

Перевага біржі Бінас

Переваг у біржі досить багато, аналізуючи роботу користувачів та загальні відгуки можна виділити основні:

  • займає перше місце у світі за обсягом торгів;

  • хоч працює майже 3 роки, все ж таки встигла обігнати провідні біржі;

  • низькі комісії, які залучають трейдерів;

  • висока продуктивність;

  • мінімальна комісія за угоду у розмірі 0,1%;

  • відсутність комісій за введення криптовалюти;

  • зручний сайт та сучасний інтерфейс;

  • є програма для торгівлі;

  • великий вибір інструментів для торгівлі;

  • підтримує всі популярні криптовалюти;

  • не обов’язковою є верифікація.

Переваг у Binance досить багато, користувач отримає всі необхідні інструменти, зручний інтерфейс та вигідні умови для торгівлі.

Де отримати гроші для торгівлі на криптовалютній біржі

Якщо знадобилися гроші для покупки криптовалюти на біржі, можна оформити кредит у МФО та отримати позику під 0%. Завдяки такому варіанту кредитування, позичальник зможе отримати кошти за лічені хвилини в онлайн-режимі прямо на банківську картку. Спосіб дозволить вигідно отримати позику та моментально сплатити покупку криптовалюти.

Підсумки

Біржа Binance пропонує багато можливостей для заробітку на торгових біржах по криптовалюті. Тут знайдеться місце і початківцю та досвідченому торговцю. Численні платформи з різним набором інструментів, допоможуть здійснювати купівлю та продаж максимально зручно, а вигідна комісія та надійний захист персональних даних, допоможе отримувати від торгів лише позитивний результат із великим прибутком.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + 11 =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status