Власник Сільпо створив конкурента для monobank

Fozzy Group – це компанії, які вміщують у собі мережі магазинів як Сільпо, Фозі, Фора, а також кілька ресторанів, аптек та виробництв. Компанії Fozzy Group створює цифровий банк “Банк Власний Рахунок” на базі Банк Восток. На даному етапі він тестується, але вже зрозуміло, що проект буде конкурентом всім відомого monobank. На сайті інтернет-банкінгу надано інформацію про те, що клієнтам буде запропоновано кредитний ліміт на суму до 100 000 гривень із пільговим терміном до 62 днів. У новому проекті також пропонуватимуть бонуси з покупок, якими можна буде оплачувати продукти у Сільпо.

У цифровому банку також можна буде отримати низку послуг як:

Конкурент для monobank
  • платежі;

  • переклади;

  • поповнення картки;

  • одержання бонусів.

Банкінг також пропонуватиме накопичувальний рахунок “Назбиратус”, де можна встановити мету накопичення та покласти кошти під 7% річних. Власником цифрового банку є Банк Восток, саме він розробляє програмне забезпечення для даного проекту. Прес-служба компанії повідомила, що запускає проект “Банк Власний Рахунок” та планує створити нові продукти.

Висновки

Можна побачити, що проект “Банк Власний Рахунок” створює конкуренцію monobank, адже пропонуватиме своїм користувачам справді нові послуги, продукти, а також бонуси. Це абсолютно новий етап у сфері цифрового банку, який у майбутньому стане реальністю.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 + five =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status