Что нужно знать о перекредитовании

Які банки роблять перекредитування

Перекредитування – це процес, що дозволяє оформити новий кредит під вигідніші умови. Такий спосіб називають ще рефінансуванням, він дозволяє зменшити фінансове навантаження та отримати знижку, кредитні канікули або вигіднішу відсоткову ставку. Послугу пропонують багато банків, адже це дає гарантію того, що позичальник все-таки виплатити позику і не стане боржником.

Коли потрібно проводити перекредитування

Оформляючи кредит, людина може потрапити у скрутне фінансове становище. Позичальник може раптово втратити роботу, не отримувати стабільно заробітну плату або мати інші труднощі, які значно скоротять фінанси.

Якщо людина перестане виплачувати кредит стабільно, допустить прострочення. Кредитна організація у свою чергу підвищуватиме процентну ставку, випише штраф і навіть може продати борг колекторам. Борг може призвести до зіпсованої кредитної історії, тому для цього призначена послуга перекредитування. Саме за перекредитування банк пропонує клієнту інші умови, а саме:

  • зменшення щомісячного платежу;

  • продовження терміну кредитування.

Позичальнику важливо вивчити інформацію про можливе перекредитування безпосередньо перед оформленням позики та підписанням кредитного договору.

Які банки проводять перекредитування

Сьогодні багато банків пропонує не лише вигідні кредити, а й готові йти назустріч тим, хто опинився у скрутному фінансовому становищі. Розглянувши, які банки пропонують послугу пролонгації та вивчивши умови, на яких вони її пропонують, можна зрозуміти, де вигідніше брати кредити, а також, де будуть гарантії того, що банк не відразу виписуватиме штрафи або продаватиме борги колекторам.

Альфа Банк

Якщо потрібно оформити перекредитування в банку, достатньо буде звернутися до консультанта по телефону або відвідавши відділення. Пояснивши ситуацію працівникові, він зможе запропонувати вигідний та індивідуальний варіант перекредитування. Банк пропонує можливість об’єднати до 5 кредитів одночасно, на строк до 5 років та на суму до 200 000 гривень.

Ощадбанк

Банк пропонує користувачам послугу перекредитування від 1 до 20 років під процентну ставку від 12,99 до 15,99%. Разова комісія за послугу перекредитування становитиме 0,99% від суми кредиту, але не менше ніж 1 000 гривень. Сума кредиту може бути від 100000 до 10000000 гривень. Детальний розрахунок надання послуг та кредитний калькулятор можна знайти на офіційному сайті банку.

ПУМБ

Банк пропонує пакет “Вільний кредит”, він дозволяє оплатити кредит готівкою або кредит на товар іншого банку. Крім цього, пакет пропонує послугу перекредитування як своєї позики, так і родича. Детальнішу інформацію про послугу перекредитування можна дізнатися на офіційному сайті фінансової установи або за телефоном контактної служби.

У якому банку краще зробити перекредитування

В каком банке лучше сделать перекредитованиеРозглянувши банки, які зможуть запропонувати послугу перекредитування, можна побачити, що позичальник зможе отримати лояльні умови та гарантію, що фінансове становище буде виправлено і він не допустить боргу.

При оформленні послуги перекредитування клієнт повинен вивчити наявність таких пунктів:

  • пролонгації;

  • зниження процентної ставки;

  • наявність комісії за підключення послуги;

  • страховка зі збільшенням фінансового навантаження.

Саме на такі деталі важливо звертати увагу та вивчати їх безпосередньо ще перед оформленням самого кредиту.

Що робити, якщо банк не проводить перекредитування

Якщо кредит вже оформлений, а банк не пропонує послугу пролонгації, можна звернутися до мікрокредитної компанії, яка дозволить сплатити позику та вирішити фінансове питання швидко та вигідно. Саме МФО пропонують кредити під 0% лише за 15 хвилин, відправляючи кошти прямо на банківську картку.

Підібрати ідеального кредитора допоможе сервіс ЛоанЕксперт, адже саме він має широкий вибір найкращих та перевірених організацій, що дозволяють оформити перекредитування.

Висновки

Вивчивши поняття “перекредитування“, а також дізнавшись, які банки надають його на вигідних умовах, можна сміливо брати кредит. Перед оформленням кредиту, важливо завжди розраховувати свої фінансові можливості та вивчати уважно умови для позики, щоб у разі непередбаченої ситуації, можна було звернутися до кредиту та вирішити питання швидко та просто.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − 1 =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status