Онлайн-кредит у MoneyVeo запускає роботу у В’єтнамі

Кожна людина хоч раз чула про компанію MoneyVeo. Працюючи в Україні 6 років, вона обслужила понад 900 тисяч громадян. Сьогодні MoneyVeo працює не лише в Україні, а й переходить на азіатський ринок, тепер фінансовий сервіс є доступним і у В’єтнамі. На сьогоднішній день там представлений тільки класичний PDL-продукт MoneyVeo.

Принципи роботи компанії Манівео

Компанія Манівео працює на лояльних умовах, вона надає вигідні кредити не лише в Україні, а й у В’єтнамі, плануючи поступово розпочати роботу в інших азіатських країнах. Сервіс пропонує клієнтам:

  • онлайн-кредити на картку;

  • цілодобове обслуговування;

  • швидке оформлення позики;

  • вигідні тарифи, де не доведеться переплачувати.

Основним принципом роботи МФО є швидке надання фінансової допомоги на лояльних умовах та з вигідними тарифами, що дозволяє повертати кошти наприкінці періоду кредитування без переплат.

Хто може отримати кредит у Moneyveo

Оформити кредит у МФО може будь-яка повнолітня людина. Важливо лише, щоб у нього була банківська картка MasterCard та Visa та посвідчення особи. Окрім звичайного середньостатистичного жителя, позику зможуть отримати також:

Онлайн-кредит в MoneyVeo
  • люди пенсійного віку;

  • студенти;

  • батьки у декреті;

  • безробітні;

  • з поганою кредитною історією.

Сервіс Moneyveo з розумінням ставиться до всіх клієнтів, тому у понад 90% випадків позичальник отримує миттєве схвалення.

Переваги кредитів від Moneyveo у порівнянні з іншими МФО

Компанія має досить багато переваг. Вона пропонує свої послуги і є однією з найкращих та популярних серед користувачів. Відгуки про сервіс позитивні, адже кожен користувач при подачі заявки отримує:

  • Цілодобове обслуговування. Заявку можна подати будь-коли, тому навіть якщо гроші знадобилися вночі, МФО прийме заявку і надасть гроші.

  • Швидке надання послуг. Послуга займає від сили 15 хвилин, людині потрібно лише подати заявку, почекати рішення щодо неї та отримати гроші на картку.

  • Мінімум вимог. Від клієнтів не вимагатимуть багато документів, поручителів або заставу, позику можна отримати, маючи лише посвідчення особи та банківську картку.

  • Індивідуальний підхід. У сервісі можна самостійно вибрати потрібну суму позики та період, на який вони знадобилися. При необхідності можна навіть розрахувати процентну ставку в онлайн-калькуляторі.

  • Безпека персональних даних. Сервіс гарантує збереження та безпеку персональних даних кожного позичальника. Безпека сервісу підтверджується міжнародними сертифікатами безпеки Comodo SSL та PCI DSS Service Provider Level 1.

Можна з упевненістю подавати заявку на кредит та отримувати кошти на картку моментально, без додаткових документів та переплат.

Розширення кордонів: мікропозики для в’єтнамців

СЕО компанії MoneyVeo Альона Андронікова стверджує, що компанія готова розширювати свої масштаби і в інших країнах Південно-Східної Азії. Саме у В’єтнамі більшість населення не користується банківськими продуктами, в такий спосіб, використання товарів у цій країні можуть лише поліпшити її стан фінансової інклюзії у світі, надавши кредитні послуги населенню. Олена Андронікова заявляє, що сервіс запустив роботу в онлайн-режимі в іншій країні в період пандемії, над проектом працювали майже 50 співробітників, а перші видачі кредитів були вже за кілька днів після запуску сервісу. Відмінну роботу показують закриті кредити вже після двох тижнів роботи MoneyVeo у В’єтнамі.

Компанія гарантує в’єтнамцям високий рівень обслуговування, надійний захист персональних даних, всі дії підтверджуються сертифікатами безпеки PCI DSS Service Provider Level 1 і ComodoSSL.

Висновки

Окрім MoneyVeo у В’єтнамі давно працює сервіс LoanExpert, що пропонує користувачам великий вибір кредитних компаній із вигідними умовами фінансування. В онлайн-сервісі можна знайти список відповідних компаній із вигідними тарифами для вирішення фінансового питання. У сервісі можна знайти топові МФО, які пропонують позики під 0% на вигідних умовах та без зайвих вимог. Завдяки сервісу, клієнт може моментально знайти ідеальний варіант для кредитування і оформити позику на максимально вигідних умовах.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − 5 =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status