Wotan: огляд програми для інвестицій

Інвестування дуже популярне не лише серед бізнесменів, а й серед середньостатистичних громадян. Займатися інвестиціями в сучасному світі може кожен, адже для цього не потрібно багато інструментів чи технологій. Кожна людина за бажання може інвестувати навіть через мобільний додаток та отримувати прибуток.

Що таке Wotan

Wotan – це перша в Україні програма, яка за допомогою системи Robo Advisor 4.0 допомагає користувачам вдало інвестувати та вкладати свої заощадження.

Завдяки прогнозованій моделі програми можна індивідуально підібрати збалансований портфель вкладень з позиції ризиків. Система самостійно імітує мільйон варіантів розвитку та підбирає найімовірніший при поточній макроекономічній обстановці. Підхід дозволяє мінімізувати всі ризики, адже в ній немає людського чинника, все автоматизовано. Повноцінний запуск Wotan стався 1 вересня 2020 року, як обіцяють розробники, що незабаром додатком зможуть скористатися всі українці з будь-якого регіону та інвестувати у державні облігації.

Як працює додаток Вотан

Обзор первого приложения для инвестиций

На сьогоднішній день програму можна скачати на свій смартфон, вартість користування всього 5 доларів на місяць, незалежно від вкладень. Робота в додатку Вотан починається з того, що користувач:

  1. проходить реєстрацію, вказує свою особисту інформацію, верифікується, а також відкриває свій рахунок;

  2. визначається з інвестиційними цілями, а також сумами вкладень під кожну з цілей. Наприклад: 5000 доларів на купівлю автомобіля, а 10000 доларів на придбання нерухомості;

  3. проходить тест на толерантність до ризику, після чого додаток створює портфель активів, що рекомендуються;

Програма автоматично продає та купує активи, а також підтримує стан портфеля в коректній пропорції між класами, а при необхідності робить ребалансування в режимі реального часу.

Якщо додатки-конкуренти списують з балансу користувачів приблизно 1% від суми депозиту на рік, можна порівняти, що річний прибуток користувачів додатку Вотан буде набагато вище.

Послуги з управління інвестиціями

Серед послуг програми користувач може вибрати відповідні для нього. У додатку можна інвестувати в українські активи на суму від 10 000 гривень, самостійне інвестування – безкоштовно. Програма має зручний інтерфейс, а також простоту в управлінні, в ній можна знайти розділи: Портфель, Активи та Налаштування. Користувач з першого разу зрозуміє використання додатка, адже все настільки просто і зрозуміло, що навіть новачки зможуть почати інвестувати без будь-якої допомоги та підготовки.

Оцінка та відгуки про програму Wotan

Користувачі програми Wotan залишають позитивні відгуки. Клієнти відзначають вигідні умови, низку корисних та привабливих послуг, а також зручність користування. Ставлячи високу оцінку, клієнти відзначають зручність програми, що інвестувати та управляти операціями можна через смартфон, у будь-який час доби та в будь-якому місці.

Де взяти гроші на інвестування

Чим більше грошей інвестується, тим більша ймовірність отримати хороший прибуток. Щоб інвестувати навіть невелику суму, потрібно мати її, якщо ж не вистачає грошей для вкладення, можна звернутися до МФО та отримати позику. Такий спосіб отримання грошей для інвестування допоможе вкластися відразу і на бажану суму. Знайти ідеальну МФО для кредиту на інвестування можна в онлайн-сервісі LoanExpert.

Висновки

Можна зробити висновки, що програма Wotan пропонує клієнтам зручність, індивідуальний підхід, вигідні умови та тарифи. Користувачі можуть вільно інвестувати кошти без прив’язки за місцезнаходженням і часом, що дуже зручно. Кожен зможе вкласти будь-яку підйомну для себе суму та отримати прибуток.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + two =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status