5 кращих вживаних автомобілів за 10 000 євро

Ціновий діапазон автомобілів не обмежений нічим, кожен може вибрати на свій смак. Багато хто вибирає дорожче, щоб автомобіль був останньої моделі, на бензині та з дорогими складовими, але є й ті, хто шукає якість та надійність у недорогих світових марках.

Список вживаних автомобілів за 10 000 євро

Сегмент європейського ринку досить широкий, саме на ньому можна знайти чудові та недорогі варіанти з ідеальною комплектацією та в хорошому стані. Сьогодні за 10 000 євро можна знайти чудовий автомобіль із вторинного ринку, який буде як новий із салону. Серед кращих автомобілів за таку суму можна виділити 5:

  1. Lexus GS

Це спортивний седан, який може мати пробіг до 150 000 кілометрів, відмінні складові та характеристики. Його стильна панель приладів, сучасний дизайн і надійність, все це можна придбати за 10 000 євро.

  1. Kia Venga

Відмінний автомобіль для поїздок містом, він на дорогах зустрічається не так часто, але має досить хороші характеристики, за 10 000 євро можна придбати досить нову модель і отримати надійну комплектацію.

  1. Mazda MX-5

Спортивний родстер, що виглядає далеко не на 10 000 євро. Автомобіль можна знайти з пробігом 100 000 кілометрів, але найцікавіше, що він ніяк не поступається дорогим німецьким автомобілям із салону.

  1. Jeep CJ-5

Такий автомобіль буде на поціновувача, але втім він має надійність, може проїхати по всіх перешкодах. За надійність такого варіанту можна не перейматися, адже це справжній танк у сучасному світі.

  1. BMW 7-Series E38

Цей варіант також підійде тим, хто готовий придбати автомобіль за 10000 євро. Він користується величезною популярністю зараз, а надійністю не поступається новим сучасним машинам.

Онлайн кредит на автомобіль

5 лучших б/у автомобилей

Часто для покупки автомобіля мрії не вистачає кілька тисяч. Щоб якнайшвидше придбати машину, можна оформити кредит у МФО за 15 хвилин в онлайн-режимі. Позику можна оформити під 0%, надаючи мінімум документів. Фінансове питання можна вирішити швидко та максимально вигідно.

Висновки

Серед автомобілів, які можна розглянути при виборі машини за 10 000 євро: MINI Cooper S, Mercedes-Benz C-class, VW Golf сьомий, Honda CR-V. Всі машини мають звичайно ж різні характеристики та особливості, тому маючи на руках 10 000 євро потрібно відштовхуватися лише від своїх побажань та підбирати “залізного коня” на свій смак та перевагу.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 6 =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status