Огляд та характеристики біржі OKEx

OKEx – біржа для торгівлі токенами, на сьогоднішній день дуже популярна в Китаї, вона має 3 мови у своєму інтерфейсі, що дозволяє нею користуватися багатьма національностями. Сьогодні біржа має понад 500 пар валют. Біржа виконує як функції платформи для торгівлі, але й зберігання токенів.

Історія Окекс

Окекс – компанія, яка розпочала свою роботу з 2017 року, а 2018 року компанія випустила свій утиліті-токен ОКВ. У 2018 році біржа стала найбільшою за обсягом торгів. Біржа має свій відділ на Мальті, щоб вивело її на новий рівень. На сьогоднішній день біржа Окекс має багато користувачів, які довіряють їй не один рік. Компанія регулярно пропонує нові опції та дає можливість здійснювати торги з використанням сучасних технологій.

Типи торгівлі на OKEx

На сьогоднішній день біржа надає користувачам три види торгівлі:

  1. Fiat to Token. Цей інструмент призначений для покупки криптовалюти за фіатні засоби (юані). Цей варіант не підійде для користувачів країн СНД або буде дуже не зручним.

  2. Token Trading. Цей термінал має чотири ринки для торгівлі: BTC, OKB, USDT та Ether. Тут можна вибрати будь-яку пару та розпочати торгівлю. Вибравши пару, можна підібрати тип ордера та вбити потрібну кількість криптовалюти.

  3. Futures. Завдяки даному інструменту можна торгувати Ether, Bitcoin, Litecoin, Ether Classic під комісію всього в 0,0015% з плечем 20х. Цей тип торгівлі не підійде новачкам, адже потрібно постійно оцінювати ризики.

Дані інструменти допомагають мати різні інструменти вибирати для себе зручніші варіанти та отримувати прибуток з мінімальною комісією.

Мобільний додаток

Додаток OKEx доступний як на Google Play, так і в App Store. Програму можна настроїти лише англійською або китайською мовою. Програма має світлий інтерфейс та різного кольору іконки. Графіків у програмі немає, але коливання криптовалют можна відстежити за цифровими показниками.

Завантаживши програму, користувачу відкриється інтерфейс із такими розділами як:

  • як купити біткоін;

  • гід для початківців;

  • питання та відповіді.

Такий набір функціоналу підійде для початківців. Користувачі іноді скаржаться на збої в додатку, але це досить рідко і може залежати від пристрою, на який завантажили програму.

Переваги і недоліки

Переваг у біржі Окекс досить багато, серед них варто виділити такі:

  • можливість торгувати із плеча;

    Преимущества и недостатки OKEx
  • низька комісія;

  • підтримка фіату;

  • великий вибір доступних криптовалют;

  • зручний додаток;

  • широкий спектр інструментів для досвідчених та новачків.

З недоліків варто виділити лише:

  • не так багато фіатних валют;

  • не якісна служба підтримки.

В основному, користувачі позитивно відгукуються про біржу, а недоліки не для всіх будуть мінусом користування даною біржею.

Реєстрація в OKEx

Щоб пройти реєстрацію в OKEx, необхідно:

  1. на сайті компанії натиснути кнопку “реєстрація”;

  2. далі заповнити анкету, вказуючи номер телефону, адресу електронної пошти, ПІБ;

  3. на телефон протягом хвилини прийде СМС з кодом підтвердження реєстрації;

  4. потім придумати пароль для безпечного входу та перейти до верифікації;

  5. необхідно надати паспортні дані та фото документів у розвороті у вигляді селфі.

Після реєстрації та верифікації, користувач може приступати до торгівлі та користування біржею. Реєстрація проходить досить швидко і максимально просто, без зайвої метушні, за кілька хвилин.

Поповнення та виведення коштів у OKEx

Клієнту поповнити рахунок досить просто, потрібно лише в особистому обліковому записі зайти в категорію стану балансу і натиснути кнопку “Поповнення“. Далі потрібно вибрати криптовалюту, в якій відбуватиметься поповнення, далі просто потрібно скопіювати адресу для поповнення і відправити на неї потрібну суму. Для виведення клієнту потрібно буде підтвердити свою особистість, йому може прийти SMS на телефон, далі потрібно вказати пароль адміністратора, він має бути максимально складним. Після цього вбити пароль 2 рази та отримати повідомлення на телефон. Комісія за виведення коштів різна, можливо в Біткоїні від 0,0005 до 0,02, в Лайткоїні від 0,001 до 0,2. Мінімальні засоби які можна виводити також відрізняється, наприклад, Біткоїн можна виводити від 0,01, Лайткоїн від 0,1, тетер від 100.

Безпека OKEx

Компанія OKEx надійно захищає персональні дані користувачів, саме тому тут є двоетапна верифікація користувачів за СМС, електронною поштою та надійним паролем. Створюється також окремий пароль щодо торгових операцій. На електронну пошту користувачам можуть надходити коди для автентифікації та захисту від шахраїв.

Можна зробити висновок, що OKEx надійний для користування, багатофункціональний, має багато інструментів у своєму арсеналі, багато валютних пар та вигідну комісію для виведення коштів.

Висновки

Біржа Окекс вважається однією з найкращих та об’ємніших по торгах по всьому світу. Біржа OKEx пропонує кілька видів торгівлі, має широкий функціонал та власну програму. Завдяки великій кількості криптовалют та різноманітним інструментам, успішно проводити торги можуть не лише досвідчені трейдери, а й новачки.

Де взяти гроші для поповнення рахунку на біржі

Якщо знадобилися гроші для введення на торги, можна оформити мікрокредит та отримати потрібну суму на картку за 15 хвилин. Мікрокредитні компанії пропонують користувачам позики на будь-які потреби, надаючи послуги у цілодобовому режимі. Клієнти можуть взяти кошти під 0%, що дозволить користуватись коштами без переплати. Завдяки такому варіанту кредитування можна швидко отримати потрібну суму і вирішити будь-яке фінансове питання.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 4 =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status