7 вариантов экономии на покупках к Новому 2022 году

Вибір новорічних подарунків завжди потребує не лише часу, а й грошей. Щороку хочеться дарувати корисні подарунки до свят всім рідним та близьким, але обмежений бюджет не дозволяє заощадити на покупках, тому варто дізнатися про основні 14 варіантів економії на покупках до Нового року:

  1. Онлайн-покупки

Варто визнати, що похід у магазин може зайняти не лише багато грошей, а й часу. Щоб заощадити час, допоможе онлайн-шопінг, завдяки такому варіанту можна не лише скласти докладний список покупок у кошику Інтернет-магазину, але й отримати вигідні бонуси, знижки чи безкоштовну доставку від певної суми замовлення. Завдяки онлайн-шопінгу, можна поволі вибрати відповідний товар і здійснити покупки навіть напередодні свят, без поспіху та черг, отримавши потрібні товари поштою.

  1. Порівняння асортименту

Будь це звичайний магазин або торгова точка в онлайн-режимі, перед покупками варто порівняти асортимент товару і переконатись у вигідності покупок. На перший погляд товар може бути абсолютно однаковий, але придивившись, можна побачити різні характеристики, країну виробника або наповнення. Завдяки порівнянню, можна знайти справді якісний товар за прийнятною ціною.

  1. Економія на брендах

Якщо виробник або бренд не важливий, варто орієнтуватися на функціональність товару. Підібрати покупку не орієнтуючись на бренд, можна в інтернет-магазині, відфільтрувавши характеристики товару. Таким чином, можна знайти якісний продукт не зовсім відомого виробника, але за помірною ціною без націнки за розрекламований товар.

  1. Промокоди, акції та розпродажі

Торгові точки та онлайн-магазини, які турбуються про маркетингове просування, точно не забудуть запропонувати своїм клієнтам сезонні знижки та акції. Умови таких акцій можуть бути різними: 1+1=3, додаткові бонуси за покупки певних товарів, знижки за бонусними картками та інше. Найголовніше у таких вигідних пропозиціях – економія на вартості покупок до свят.

  1. Кешбек

Кожен має картку або додаток, які пропонують кешбек за купівлю товарів або оплату послуг (додаткові бонуси, як повернення частини коштів від загальної суми придбаного товару). Таку послугу пропонують не лише онлайн-магазини, а й звичайні торгові точки, достатньо лише придбати товар, сплатити його бонусною карткою магазину або платіжною карткою, в якій обрано певну категорію кешбеку.

  1. Пошук іншої версії товару

Якщо в планах було придбати останню модель гаджета, варто порівняти минулі моделі, подивитися на їхню ціну, що спадає, і вивчити характеристики. Найчастіше нові моделі не сильно відрізняються від минулих, тому інша версія того ж товару може бути набагато кращою і дешевшою.

  1. Покупки за кордоном

В Україні досить великий вибір товару на будь-який смак, але частину з них або швидко розкуповують, або вони мають високу ціну. Вирішити це питання допоможуть іноземні послуги та платформи, на яких можна здійснювати покупки за привабливими цінами. Крім цього варіанта, можна звернутися до баєра, який знайде потрібну річ чи продукт в іншій країні та допоможе доставити її за прийнятною ціною.

  1. Створити список покупок

Створюючи список покупок, можна приблизно дізнатися, в яку суму вийде шопінг. Якщо заздалегідь створити список, подарунки можна купити в рази дешевше, ніж напередодні свят. До того ж не доведеться 30 грудня стрімголов бігти по всіх можливих магазинах і шукати потрібну покупку. Найкращим варіантом буде список з імен людей, кому хочеться зробити приємно та біля нього ідею для подарунка, а також приблизну ціну.

  1. Подарунок своїми руками

Якщо немає грошей на дорогий подарунок, можна самостійно створити гарний та оригінальний набір. Наприклад, покласти в гарний мішечок чай, спекти печиво, взяти баночку меду і гарну свічку, покласти в коробку і зав’язати стрічкою. Такий набір завжди радуватиме того, хто його отримав. Варіантів безліч, адже можна створити тематичні набори на будь-який смак і ціную. Такий подарунок буде цінний тим, що створено власноруч.

  1. Враження у подарунок

Якщо немає грошей на подарунок, можна подарувати просто приємні емоції. Наприклад, рідній людині можна подарувати книжку з власноручними сертифікатами, де будуть враження як похід у кіно, вечеря у кафе, прогулянка у парку чи інше. Такий подарунок оригінальний і запам’ятається назавжди, адже враження можна отримати протягом цілого року.

  1. Скласти меню

Покупки на свята не обмежуються подарунками. Часто новорічний стіл також потребує витрат. Перед святами варто заздалегідь скласти новорічне меню, щоб знати зразкову суму витрат на стіл. Склавши меню, можна просто відмовлятися від 30 салатів або 10 рецептів заливного, обійтися мінімальною кількістю страв, що забезпечує не тільки економію, але свіжі інгредієнти. Це допоможе розрахувати витрати і зрозуміти, що варто купити по акції або заздалегідь.

  1. Придбати продукти заздалегідь

Перед святами магазини підвищують ціни, адже попит на деякі товари зростає у кілька разів. Заздалегідь можна купити консервований горох, м’ясо та заморозити його, а також солодощі та те, що має тривалий термін придатності. Такий варіант дозволить купити лише необхідне напередодні свят, не стояти у довгих чергах, а також не переплачувати за покупки.

  1. Зробити декор самому

На новий рік хочеться прикрасити весь будинок гарними декораціями та вогнями. Якщо немає грошей на нові іграшки, можна просто зробити прикрасу самому. В інтернеті можна знайти велику кількість майстер-класів як спорудити ялинкову іграшку, гірлянду або новорічний віночок. Для прикрас зазвичай потрібні підручні матеріали або навіть шишки з гілочками. Фантазія та кілька варіантів в Інтернеті допоможуть створити оригінальні та унікальні прикраси.

  1. Заощадити на ялинці

Купуючи щорічно живу ялинку, людина не тільки витрачає багато грошей, а й завдає шкоди природі. Сьогодні можна купити штучну ялинку, яка прослужить десятки років та заощадить дуже багато грошей. Також можна зробити ялинку самому, наприклад із сухих гілок, іграшок або інших матеріалів.

Де взяти гроші на новорічні подарунки

7 вариантов экономии на покупках к Новому 2022 году

Якщо не вистачає грошей навіть на скромні подарунки, але зробити приємно хочеться, можна оформити кредит у МФО. Завдяки позиці в мікрокредитній компанії можна отримати кошти моментально на карту і під 0%. Знайти ідеальну МФО допоможе сервіс ЛоанЕксперт, тоді пошук ідеального кредитора стане миттєвим та вигідним.

Висновки

Поради щодо економії коштів на покупки можуть стати в нагоді не тільки перед новорічними святами, а й у повсякденному житті. Завдяки таким варіантам економії можна не тільки зберегти бюджет від зайвих витрат, але й отримати додаткові подарунки та бонуси, кешбек та накопичувальні бали. Скориставшись цими рекомендаціями, можна придбати подарунки всім рідним із залишком на новорічне меню або на повсякденні покупки, адже після свят, як не дивно, гроші теж потрібні.

Рейтинг:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − 17 =


pinup
logo
insta fb youtube tg pinterest viber
DMCA.com Protection Status